PAL (Placi Aglomerate de Lemn) este materialul nostru de baza pe care il utilizam in productia de mobilier. Marginile placilor se finiseaza cu CANT-uri ABS. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp, fiind foarte practic, usor de mutat si intr-o gama variata de culori. Mobiliierul din PAL a atins acea rigurozitate in executie, incat piesele existente la aceasta ora pot concura cu succes cu traditionala mobila din lemn. Pentru aceasta, producatorul numarul 1 in lume, EGGER pune la dispozitie o gama de peste 100 de culori uni si imitatie lemn.

MDF INFOLIAT il utilizam la realizarea de fronturi (fete) de usi sau sertare. Datorita variatiei de culori si frezarilor disponibile, dinaceste fronturi se pot face nenumarate combinatii, pentru a da un aspect inovativ si unic mobilei.

MDF LACUIT il folosim la obtinerea diferitelor tipuri de frezari, clasice sau moderne si finisaje lucioase sau mate, decoruri lemn sau fantezie.

BLATURILE sunt din material compozit: granit sau cuartit. Se intretin foarte usor si sunt foarte igienice. Sunt prelucrate cu rosturi de imbinare aproape invizibile.

ACCESORIILE sunt de productie BLUM, HAFELE, SLIDER. Pot fi cu amortizare la inchidere, cu deschidere prin apasare sau alte modalitati pentru corpuri suspendate.

Producem la comanda mobilier pentru toate destinatiile: dormitoare, bucatarii, biblioteci, baruri, mobilier office, mobilier hotelier, mobilier comercial. Folosim materiale moderne: mdf, pal melaminat, sticla, aluminiu, canturi ABS, manere si feronerie de calitate.

 
Publicitate