Termeni si conditii

 

PRETURILE NU CONTIN TVA


Prețul mobilierului este fără electrocasnice si obiectele de decor.


 

Utilizarea site-ului www.bremo.ro implica acceptarea prezentelor termene si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor. De asemenea www.bremo.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

Proprietarul acestui site este compania SC Bremo SRL

Datele dvs. personale vor fi folosite de SC Bremo SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

SC Bremo SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit .


SC Bremo SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc., in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date ,SC Bremo SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, SC Bremo SRL precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design sau caracteristici tehnice. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Bremo SRL dar nu si alte despagubiri. 

Valoarea maxima a obligatiilor SC Bremo SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Bremo SRL de la acest client.

Termenele noastre de execuție si livrare se stabilesc cu clientul  la confirmarea comenzii insa SC Bremo SRL isi rezerva dreptul de a mari aceste termene insa cu anuntarea cumparatorului in prealabil. 

Specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar SC Bremo SRL nu isi asuma nici o responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni. De asemenea SC Bremo SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual.

Publicitate